Vi søker trenere til årets sommerseilskole

Soon seilforening skal arrangere sommerseilskole for nybegynnere i uke 26 og 31. I den anledning søker vi trenere!

Soon Seilforening har gjennom flere år arrangert sommerseilskolen Gøy på vannet med stor suksess. I år har vi fornyet oss og arrangerer for første gang sommerseilskolen 'Peiling på seiling' etter en mal fra Norges Seilforbund.

Vi søker trenere:

Uke 26, 26-01. juli

Uke 31, 31-05. august

I tillegg arrangerer vi en ukes sommerseilskole for aktive jolleseilere i Soon Seilforening i uke 31 hvor vi også trenger to trenere. For mer informasjon om denne uken ta kontakt med Nina Birkeland på leder@soonsf.no

Dine kvalifikasjoner:

Du må ha erfaring som seiltrener og ha tatt trenerkurs gjennom NSF.

I tillegg må du ha:

Båtførerprøven

Livredningsprøve

Evne til å motivere og veilede barn og unge. Søknadsfrist er 31.03.2021, klokken 23:59.

Vi behandler søknader fortløpende. Alle får skriftlig svar innen 30. april 2022. Synes du dette høres spennende ut? Send inn din søknad her.

Siste innlegg

Se alle

Torsdag 2.mars kl. 18.30 Sted: Seilforeningens lokale Neptun, Storgt. 29B, 1555 Son Invitasjon til årsmøte med link og sakspapirer vil bli sendt ut 23. februar. Dagsorden / saksliste Sak 1 Godkjenne d