Bli medlem

Det aller triveligste er å la hele familien være en del av fellesskapet. Kontingenten er den samme, uansett antall familiemedlemmer. Obs; gjelder familiemedlemmer i rett opp og nedadstigende retning.

Årskontingent for 2019:

Familiemedlemsskap: kr 840,- for hele familien.

Enkeltmedlem junior: kr 520,-

Enkeltmedlem senior: kr 740,-

Støttemedlem med medlemsfordeler: kr 490,-

Avhengig av ditt medlemsskap i SSF kan du trekke på en rekke fordeler som gjør medlemskapet attraktivt:

Medlemsfordeler i Soon Seilforening:

Rabatt på deltakelse under "Gøy På Vannet" seilskole i skoleferien. Medlemmer i SSF (fordrer sammenhengende medlemsskap i minst 12 måneder før påmelding) får kr 200,- i rabatt på deltakeravgiften.

Rabatt på leie av foreningens selskapslokale (fordrer sammenhengende medlemsskap i minst 12 måneder før leieavtale inngås).

Seilerboka av Øyvind Bordal og Magne Klann til klubbpris 349,- kjøpes gjennom kiosken

Hotellavtale med Quality Spa & Resort Son
10% rabatt på kjøp hos Helly Hansen Outlet

Norges Seilforbund fordelsavtaler:

Gunstige forsikringsordninger via www.seilerforsikring.no v/ NIB

Gunstige vilkår hos Ventelo Bredbånd/ Telefoni / Mobiltelefoni

Kurs og Utdanning innen seilsporten

Norges Idrettsforbunds fordelsavtaler:

Leiebil med Hertz Avtalenummer CDP 582955 NIF har Hertz Bilutleie som offisiell leverandør av leiebiltjenester. Avtalen er gjort gjeldene for alle særforbund, klubber og idrettslag i Norge. Avtalen kan også benyttes ved private leieforhold.

Hotellopphold hos Rica http://www.rica.no/idrett/Rica er idrettens leverandør av hotell- og konferansetjenester. Avtalen gir gunstige overnattinger på nærmere 80 hoteller i Norge og Sverige.