top of page
  • Soon Seilforening

SAUHOLMEN RUNDT 22.oktober!

Små og store seilere inviteres til den uhøytidelige turseilasen «Sauholmen rundt»

lørdag 22.10. Oppmøte utenfor Neptun kl.12.00Formålet er at vi skal ha det gøy – og de ulike gruppene i Seilforeningen skal seile sammen.


Det blir en sosial avslutning på sesongen for alle gruppene i foreningen.


.
Vi håper mange har lyst og mulighet til å delta, i jolle eller kjølbåt, eller kanskje sitte på i følgebåt

Vi deler deltakerne i to lag, som skal seile mot hverandre i en stafett rundt Sauholmene. Hvert lag skal bestå av en miks av voksne og barn / jolleseilere.


Stafetten består av etapper.


Hvert lag seiler like båter på hver etappe.


Vi skal bruke joller, J/70 og Sonar på de forskjellige etappene. Hvert lag må fordele seg på de ulike båtene vi skal bruke.


For eksempel er første etappe i optimist med start ved enden av brygga. Hvert lag stiller da med én seiler i hver sin optimistjolle. Det kan være en voksen eller et barn.

De seiler en liten runde til første veksling.

Der venter seilere fra hvert lag i neste båttype, f eks RS Feva. De seiler til neste veksling, der de veksler med f.eks. en J/70 fra hvert lag, osv.


De siste etappene blir rett utenfor brygga. De vil skje i jolle, sannsynligvis optimist.

Der er det andre ferdigheter enn bare fart som teller. Detaljene kommer senere, men det kan være lurt å være god i å seile baklengs, gå rundt masten og tilsvarende om man går for seier.


Dette har vi ikke prøvd før – og vi håper det blir en morsom dag. Målet er at mange unge og eldre seilere blir med – og at foreldre til jolleseilerne også stiller!


Så møtes vi for litt sosialt på brygga / klubbhuset og morsom premieutdeling etterpå.


Vel møtt!


Påmeldingsfrist søndag 16.10

Siste innlegg

Se alle

BETALING TRENINGSAVGIFT/BÅTLEIE OG BÅTPOOL 2024

Skal betales på Vippsnummer 921593 , «SOON SEILFORENING, Treningsavgift/Båtleie/Båtpool» Inne i Vipps, velger du det som er aktuelt for deg å betale. Sesongen er startet, så det er viktig dere betaler

Comentarios


bottom of page