• torgeir89

Soon Seilforening søker Havneverter

Soon Seilforening er på jakt etter ungdom eller voksne som har lyst på jobb som havnevert på bryggen til Soon Seilforening i sommer. Havnevert skal veilede besøkende båter, sørge for at de betaler riktig havneleie og at plassene er ledige for leietakere med faste plasser når de kommer hjem fra tur.

Vi er på jakt etter serviceinnstilte personer over 16 år som har tid til å ta en runde på bryggen på kvelden.

Vaktene varer i 2 timer fra kl. 18:00 til 20:00 torsdag-fredag-lørdag i uke 21-25 og 31-34.

I uke 26-30 er det vakt hver dag hele uken fra kl. 18:00 til 20:00.

Timebetalingen er 150 kr. Vi ønsker fortrinnsvis at samme person tar en hel uke – men ulike personer kan dele på ukene gjennom sommeren. Havnevertene må ha basis kunnskap om båthåndtering og fortøyning, samt bankID. Jobben tilpasses gjeldende veilederne for smittevern.

Er du interessert i jobben for en eller flere uker – ta kontakt med Torgeir Moringen på mail brygge@soonsf.no eller mobil 92 24 30 45. Kjenner du noen som kan være interessert – be dem ta kontakt med Torgeir.