Optimist Rekrutt

Optimist rekrutt er for optimistseilere som har gjennomført nybegynnerkurset.

Vi seiler på tirsdager og torsdager fra 17.45 (ferdig rigget og skiftet) til 20.00. Hovedtreningen er på tirsdager, mens vi på torsdager seiler på tur eller har regatta sammen med Optimist viderekommende/regatta.

På rekruttgruppa jobber vi med å bli tryggere i båten, og å få seilglede. Vi vil øve på de ulike delene av seilingen slik at vi etter hvert kan være med å seile regatta. Dette gjør vi ved å seile på en utlagt bane, seile på tur, ulike leker på vannet og å øve på å kullseile. I løpet av våren har vi mål av å komme oss på én regatta hos en annen seilforening i Oslofjorden.

Det viktigste av alt er at vi skal ha det gøy på vannet!

Det vil fortsatt være mulig å leie optimistjolle det første året som rekrutt, men for å være med å seile regatta forutsettes det egen båt, da klubb-båtene er forbeholdt nybegynnerne.

Spørsmål? Kontakt jolle@soonsf.no