Peiling på seiling!

Sommerseilskole på Soon Seilforening.

Etter mange år med gjennomføring av Gøy på Vannet hadde tiden kommet for å fornye oss litt. I år arrangeres derfor ikke lenger sommerseilskolen på sedvanlig vis som Gøy på Vannet, men kommer nå i ny drakt.

Peiling på seiling er en sommerseilskole, basert på et godt gjennomarbeidet program utviklet av Norges Seilforbund. Det er i hovedsak beregnet på nybegynnere, hvor man i løpet av uken skal lære å håndtere en Optimist seiljolle.

Med fastsatte mål for dagen vil kunnskapen om seiling og båtliv øke gjennom uken.

Etter en uke med peiling på seiling står barnet godt rustet for å for å kunne starte på seilkurs til høsten.

Peiling på seiling arrangeres mandag til fredag i uke 26 og uke 31 2022.

Vi tilbyr hele Sonskilen som treningsplass, så her finnes det masse muligheter for å utfordre og utvikle seg selv. Alt i trygge omgivelser med god støtte fra trenere.

Det er ikke noe krav om seilerfaring fra tidligere, men barna må kunne svømme og svømmevest er obligatorisk når vi er ved sjøen.

Det er plass til 24 barn pr. uke. De 24 første betalende får plass.

Hvis det er få påmeldte i en uke blir seilskolen avlyst. Det kan finnes mulighet til å bli flyttet til en annen uke hvis det passer.

Hvis ønsket uke er fulltegnet så send en e-post til leder@soonsf.no hvis du vil bli satt på venteliste.

Peiling på seiling er et heldags tilbud.
Oppmøte:  kl.08.45- 09.00

Henting: kl.15.00

Alder: Svømmedyktige barn født 2013 eller tidligere.
Å være svømmedyktig vil si at man kan berge seg selv i vannet. Hos oss vil vi at barnet skal kunne svømme minimum 25 meter uten vest. Deltakerne har alltid på seg vest i nærheten av vannet, men de skal altså være trygge og klare å svømme uten vest.

Sted: Soon Seilforening, Storgata 29 B

Priser 2022

• Medlem i Soon Seilforening: 2500 kr

• Ikke medlem i Soon Seilforening: 2800 kr

Eget utstyr som må medbringes
• Lunsj - hver dag
• Seilvest / redningsvest (ikke den store med krage). Vest kan lånes av SSF. Må avklares i forkant.
• Drikkeflaske
• Regntøy (våtdrakt er ikke nødvendig, kun om du har)
• Joggesko
• Ekstra skift (kanskje vi kullseiler)
• Varmt tøy
• Badetøy
• Håndkle
• Solkrem

Ved avbestilling:
Avbestilling senere enn 24.mai for alle uker, ingen refusjon. Avbestilling før 24.mai. full refusjon men med et avbestillingsgebyr kr.150,-  Barn som er syke må holde seg hjemme (neg. kovid test må fremlegges for fortsatt deltagelse).

Dersom arrangør må avlyse:
Hvis vi må avlyse tilbakebetales påmeldingsavgiften, men dere må betale administrasjonsgebyr på 150 kr.
Ved avlysning av leir grunnet COVID-19 vil beløpet bli refundert med unntak av ett admingebyr på kr 150 per deltager

Soon Seilforening forholder seg til de til enhver tid gjeldende smittevernsregler og anbefalinger i hht covid-19. Om det blir nødvendig å gjøre endringer i arrangementet som følge av anbefalinger og påbud vil dette bli annonsert så snart det er mulig.

Er det noen spørsmål er dere velkomne til å kontakte Nina Birkeland: leder@soonsf.no

Påmelding gjøres via deltager.no

Sommerseilskole for aktive seilere i Soon Seilforening

Peiling på Seiling er en sommerseilskole for nybegynnere. Barn og unge som allerede er aktive jolleseilere i Soon Seilforening vil få tilbud om et eget opplegg i uke 31. Mer informasjon om dette finner dere her.

"Målet for sommerseilskolen er at alle deltagerne skal få gode seil-, lek-, fellesskaps- og mestringsopplevelser – og utvikle en form for miljøbevissthet gjennom kunnskap og praktiske aktiviteter"

Skjermbilde 2022-01-31 kl. 18.47.21.png
Peiling på seiling.png