Vil du bli D5L fritidsskipper?

Soon seilforening arrangerer vinteren 2020/2021 for D5L, felles internt fritidsskipperkurs i samarbeid med Styrefart.no og NMKS.no for foreningens medlemmer.

Kurset vil være et ordinært 120-timers kurs på tirsdager gjennom vinteren. Kurslokaler vil være i Soon seilforenings lokaler (Neptun), og har tentativt oppstart tirsdag 13. oktober.

Vi satser på å skape et hyggelig miljø hver tirsdag gjennom vinteren, hvor det også blir anledning til å bestille mat, og å drøfte ulike maritime tema før og etter undervisning.

Sist vinter ble det første kurset arrangert for Soon seilforening. Med 15 deltakere klarte vi også å få grunnprisen ned mot kr. 10.000.

Kursavgiften er m.a.o. veldig gunstig! Om kurset skal gjennomføres, er vi likevel helt avhengige av et visst antall deltakere. Det er derfor viktig at alle som vurderer i bli med, gir et signal om det så snart som mulig!

Kursholder Motorlære og Sikkerhet: Per Arne Skjeggestad

Kursholder alle andre moduler: Per Ivar Bergo (bekreftes senere)

Oppstart: Tirsdag 13. oktober kl 17:45 i lokalene til Soon seilforening, Neptun.

Kursavgifter og andre priser:

• Kurspris – ekskl. sikkerhet og eksamener, men inkl. kurskompendier: kr. 12.630,- v/10 deltakere

• Sikkerhetsmodul – inkl. kompendiet: kr. 2.900,-

• Eksamen pr. emne/prøve 2019 pris: kr. 495,-. Totalt kr. 2.970,- for alle 6 eksamener.

• Gebyr til Sjøfartsdirektoratet for sertifikatutstedelse: kr. 838,-

Vi vil selvsagt gjerne tilby enda bedre priser når vi har flere enn ti deltakere!

NB! Dette er ikke et såkalt ekspresskurs! Her skal vi ha tid og ro til å fordøye kunnskapen.

Medlemmer i seilforeningene vil ha uansett ha medlemspris og fortrinnsrett til dette kurset. Interesserte som ikke er medlem av en seilforening tilknyttet NSF, må søke medlemsskap før oppstart.

Se årsplanen for datoer og tema:

ÅrsplanSon2021
.doc