Påmeldingen har åpnet for årets sommerseilskole!

Peiling på seiling!

Etter mange år med gjennomføring av Gøy på Vannet hadde tiden kommet for å fornye oss litt. I år arrangeres derfor ikke lenger sommerseilskolen på sedvanlig vis som Gøy på Vannet, men kommer nå i ny drakt.

Peiling på seiling er en sommerseilskole, basert på et godt gjennomarbeidet program utviklet av Norges Seilforbund. Det er i hovedsak beregnet på nybegynnere, hvor man i løpet av uken skal lære å håndtere en Optimist seiljolle.

Med fastsatte mål for dagen vil kunnskapen om seiling og båtliv øke gjennom uken.

Etter en uke med peiling på seiling står barnet godt rustet for å for å kunne starte på seilkurs til høsten.

Peiling på seiling arrangeres mandag til fredag i uke 26 og uke 31 2022.

Les mer her.

NB: Peiling på seiling er en sommerseilskole tilrettelagt for nybegynnere. Aktive jolleseilere i Soon Seilforening vil få tilbud om en egen sommerseilskole i uke 31. Mer informasjon om dette kommer i løpet av kort tid.

Siste innlegg

Se alle

Torsdag 2.mars kl. 18.30 Sted: Seilforeningens lokale Neptun, Storgt. 29B, 1555 Son Invitasjon til årsmøte med link og sakspapirer vil bli sendt ut 23. februar. Dagsorden / saksliste Sak 1 Godkjenne d