Supert teorikurs for alle seilere.

Teorikurs for seilere

Krav til deltagere/målgruppe:

Har du tenkt eller har du kjøpt båt, men trenger/ønsker mer kunnskap som båteier/fører. Kurset er til deg. Kurset er laget til voksne, men kan passe til interessert ungdom fra ca kl 13/14 år. Kurset er et krav for de som skal bli med i vår ungdomsgruppe som vil seile forskjellige kjølbåter.

Mål for kurset: å kunne håndtere en kjøl/tur seiler og havseiler i kyst seilas/ferietur.

Emner: Kjølbåter, Sjøveisregler, Turseilas/kystseilas, Manøvrering, Fortøying, Ankring, Uskrevne lover i båtverdenen, Bruk og sikring av kokeapparat, Dieselmotor og vinterkonservering.

Kursholder er Terje Olsen, han har lang fartstid som inst/ kursleder for Norsk Martin Kveldsskole, Norsk seil og navigasjonsskole, Dekksoffiser kl 5, RYA – Royal Yachting Assocation m.m, seiler egen stor båt, er også trener for Soon SF jollegruppe

Kursdager: 25. feb, 4.,11.,18.,25.mars, 1.og 8. april

Kl 18- 21

Sted: Neptun, Soon SF, Storgata, 1555 Son

Pris og betaling på Vipps 55 26 95 (kurs, SOON SEILFORENING)

2000,- for teori kurset

1500,- for medlemmer i Soon SF

Påmelding mail til jolle@soonsf.no

Påmeldingsfrist 11. februar 2019

Spørsmål til Nina Birkeland, leder av Soon SF jollegruppe, mail eller telefon 907 75 910

Deltagerne vil få tilbud om å ta båtførerprøven i 6. eller 13. mai

med oppdatering i teori rettet mot båtfører prøven i forkant. Dato 24. april

Sted: Neptun, Son Seilforeningen lokaler.

Ansvarlig for båtførerprøven er Dag N.Gjersøe

Vil du ta båtfører prøven, må man selv melde seg på og det koster 700,-. Prøven kan man ta fra fylte 14 år, men man får den ikke utlevert før man er 16 år.  Mer informasjon om påmelding av båtfører prøven vil du få på kurset hvis du ønsker.