GØY PÅ VANNET 2021

Sommerseilskole på Soon Seilforening!

Gøy på vannet har vært arrangert i mange år, og er meget populært blant barna.

I år arrangerer vi seilskole

- Uke 25 (23/6-25/6)

- Uke 26 (28/6-2/7)

- Uke 31 (2-6/8)

- Uke 32 (9-13/8)

Her blir det mulighet til seiling i optimistjolle, bading, kjøre rib, lek og mye annet moro.

Vi tilbyr hele Sonskilen som lekeplass, så her finnes det masse muligheter for å utfordre og utvikle seg selv. Alt i trygge omgivelser med god støtte fra trenere.

Det er ikke noe krav om seilerfaring fra tidligere, men barna må kunne svømme og svømmevest er obligatorisk når vi er ved sjøen.

Det er plass til 40 barn pr. uke. De 40 først betalende får plass.

Hvis det er få påmeldte i en uke blir seilskolen avlyst. Det kan finnes mulighet å bli flyttet til en annen uke hvis det passer.

Hvis ønsket uke er fulltegnet så send en e-post til jolle@soonsf.no hvis du vil bli satt på venteliste.

Gøy på vannet er et heldags tilbud.
Oppmøte:  kl.08.45- 10.00

Aktiv seilkurs: kl.10.00-15.00

Henting: kl.15.00-16. 00.

Tider Uke 25

Det er kun tredagers seilkurs i uke 25. Vi møtes om kvelden den 23/6 mellom kl.18.00-20.00. Resten av uken er det dagtid.

Alder: Svømmedyktige barn født 2014 eller tidligere.
Å være svømmedyktig vil si at man kan berge seg selv i vannet. Hos oss vil vi at barnet skal kunne svømme minimum 25 meter uten vest. Deltakerne har alltid vest i nærheten av vannet, men de skal altså være trygge og klare å svømme uten vest.

Sted: Soon Seilforening, Storgata 29 B

PRISER:

Pris uke 25 (tre dager), oppstart onsdag

• Medlem i Soon Seilforening: 1300 kr

• Ikke medlem i Soon Seilforening: 1500 kr

• Søsken til allerede påmeldt deltaker, medlem i SSF: 1000 kr

• Søsken til allerede påmeldt deltaker, ikke medlem i SSF: 1200 kr

Pris uke 26, 31 og 32 (fem dager)

• Medlem i Soon Seilforening: 2100 kr

• Ikke medlem i Soon Seilforening: 2400 kr

• Søsken til allerede påmeldt deltaker, medlem i SSF: 1600 kr

• Søsken til allerede påmeldt deltaker, ikke medlem i SSF: 1900 kr

Ved avbestilling:
Avbestilling senere enn 24.mai for alle uker, ingen refusjon. Avbestilling før 24.mai. full refusjon men med et avbestillingsgebyr kr.150,-  Barn som er syke må holde seg hjemme (neg. kovid test må fremlegges for fortsatt deltagelse).

Dersom arrangør må avlyse:
Hvis vi må avlyse tilbakebetales påmeldingsavgiften, men dere må betale administrasjonsgebyr på 150 kr.
Ved avlysning av leir grunnet COVID-19 vil beløpet bli refundert med unntak av ett admingebyr på kr 150 per deltager

Soon Seilforening forholder seg til de til enhver tid gjeldende smittevernsregler og anbefalinger i hht covid-19. Om det blir nødvendig å gjøre endringer i arrangementet som følge av anbefalinger og påbud vil dette bli annonsert så snart det er mulig.

Er det noen spørsmål er dere velkomne til å kontakte Fia Sommernes: jolle@soonsf.no

SailCamp 2016 1.jpg
SailCamp 2016 6.jpg